Mia?: Descobreix els secrets del seu passat (Catalan Edition)

libros gratis

LIBROS GRATIS – DESCARGA DE LIBROS – DESCARGAR EBOOKS –
PRECIO: 2,69€
(actualizado a fecha: Sep 15, 2024 17:57:20 UTC – Descripción)

Descarga gratuita


Una noia òrfena, un llibre d’art ple d’enigmes i un passat obscur… Hi ha secrets que necessiten ser descoberts!

«És un combo perfecte, ja que barreja amor, intriga, misteri, crítica social… Un conjunt de gèneres en un relat rodó que et manté a l’espera del desenllaç. »@vidaentrellibres (bookinstagrammer)

«Sens dubte, és una lectura que es recomana a tots aquells que busquen una història d’intriga i aventures amb un rerefons profund i emotiu. »
@bookivis (bookinstagrammer)

«Una historia llena de misterios, giros inesperados, amistades, familia, salud mental, abuso de poder, primer amor y sorpresas que te dejarán alucinando.» @dreamingofmimibooks (bookinstagrammer)

Una història que atrapa i captiva tant a adults com a lectors més joves, on el present s’entrellaça amb els secrets que oculta el passat. Una novel·la que ressalta la valentia de continuar endavant, de lluitar per allò que veritablement ens importa.

La Mia decideix escapar de l’orfenat on ha viscut tota la vida amb un únic objectiu, trobar a la seva família, o si més no, descobrir qui eren els seus pares i saber per què la van abandonar. Gràcies a la troballa d’uns pagaments anònims i un punt de llibre de fa més de disset anys, la Mia començarà a cercar la veritat, submergint-se en un viatge ple de misteris i missatges xifrats que la portaran a viure l’aventura de la seva vida. Tot plegat farà que s’adoni que, a vegades, el passat pot arribar a tenir una cara oculta més fosca del que un es pot imaginar.

Aconseguirà la Mia trobar els seus orígens?
Descobrirà els secrets que amaga el seu passat?

A més a més, al final de cada capítol trobaràs un codi QR que et portarà a descobrir alguns fragments en imatges inspiradores de fotògrafs d’arreu del món.

ASIN ‏ : ‎ B0CTKWV17F
Idioma ‏ : ‎ Catalán
Tamaño del archivo ‏ : ‎ 3021 KB
Texto a voz ‏ : ‎ No activado
Lector de pantalla ‏ : ‎ Compatibles
Tipografía mejorada ‏ : ‎ Activado
Word Wise ‏ : ‎ No activado
Notas adhesivas ‏ : ‎ En Kindle Scribe
Longitud de impresión ‏ : ‎ 323 páginas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

GrupoUnetcom